Цілодобовий оперативний штаб почав роботу на Рівненщині через COVID-19

Від сьогодні

У ці хвилини у Рівненській облдержадміністрації триває терміновий селектор у зв‘язку з ситуацією довкола коронавірусу.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль скликав медиків, голів РДА, ОТГ, правоохоронців, прикордонників, представників залізниці та ДСНС, голів районних техногенних штабів.

Тема: «запобігання поширенню коронавірусної інфекції та введення обмежувальних заходів на території області».

Нагадаємо, в Україні зареєстрували вже 3 випадки інфікування коронавірусом. Одна людина померла. 

У Чернівецькій області ввечері 13 березня до лікарні госпіталізували матір та двох дітей. Вони мають підвищену температуру тіла, тож лікарі перевіряють їх на китайський коронавірус.

Усі вони не були за кордоном останнім часом, однак мали контакт з людиною, яка повернулася з Італії. У Чернівецькій області запровадили надзвичайний стан і закривають усі торгові точки, окрім продуктових. Про це повідомили у ЗМІ.

Тож на селекторі прийняли рішення, що від сьогодні на Рівненщині починає роботу Цілодобовий оперативний штаб при Рівненській ОДА.

Із суботи, 14 березня, з 16:00 починає діяти обласна гаряча лінія, по якій кожен мешканець може отримати всю інформацію щодо протидії коронавірусу.

Номер гарячої лінії 0 800 500 078.

Самоізолюватися повинні ті особи, які нещодавно прибули з-за кордону. Вони повинні бути на тісному зв'язку із сімейним лікарем.

Мешканцям області варто уникати перебування у місцях скупчення людей. Також слід пам'ятати, що карантин в навчальних закладах - це не канікули.

Дітям не варто проводити час в публічних місцях щоб не підхопити хворобу.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень