Надзвичайний успіх — Терезам, кар'єрна реалізація — Козорогам: гороскоп на 29 вересня

Креатив — Левам

Овен

Цього дня ваше серце буде битися в ритмі нових починань! Використовуйте свою енергію для реалізації задумів. Зважайте на можливості — вони постукають у ваші двері!

Телець

Ваше домашнє вогнище зазнає змін. Створіть атмосферу, яка надихатиме! Проводьте час з близькими, а також займіться створенням чогось нового, що додасть тепла у ваш простір.

Близнюки

Спілкуйтеся і діліться думками, обираючи нові проєкти. Нові знайомства принесуть свіжі перспективи — не бійтеся експериментувати! Вас чекає успіх, у всіх починаннях.

Рак

Ваша чутливість стане потужним інструментом. Приділяйте час саморозумінню — медитація або ведення щоденника можуть допомогти вам зрозуміти, що насправді важливо.

Лев

Цього дня ви будете у центрі уваги! Відкрийтеся новим можливостям — ваша творчість вражатиме всіх навколо. Виставки, проєкти або навіть виступи можуть принести вам визнання.

Діва

Ваша здатність планувати й організовувати досягне нових висот. Займіться справами, які потребують системності. Наведіть лад у справах, щоб відчути легкість і свободу.

Терези

Цей день буде сповнений теплих зустрічей, та приємних сюрпризів. Залучайте близьких до спільних активностей — це допоможе зміцнити зв’язки. Ви будете задоволені. Насолодіться моментом разом зі своїми рідним людьми.

Скорпіон

Ваша інтуїція стане в пригоді. Досліджуйте своє внутрішнє “я” і слідкуйте за своїми відчуттями. Це час для розгадки таємниць, які давно вас турбували.

Стрілець

Час для нових вражень. Ваша жагуча натура спонукає до подорожей і відкриттів. Відкривайте нові горизонти — ваше серце прагне пригод, і всесвіт підтримує ваш дух дослідника.

Козоріг

Ваші кар’єрні цілі стають все яснішими. Працюйте над реалізацією своїх амбіцій. Ваша наполегливість і рішучість обов’язково принесуть плоди — тримайте курс на успіх.

Водолій

Ідеї будуть захопливі! Залучайте друзів для обговорення нестандартних концепцій. Ваша уява розкриває нові можливості — час діяти та втілювати задумане!

Риби

Ваше чутливе сприйняття дозволяє вам бачити красу в простих речах. Займайтеся творчістю, створюючи щось, що відображає вашу душу. Цей тиждень стане джерелом натхнення!

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень