Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого Героя України біля його могили (ВІДЕО)

Саме під її трек боєць завжди йшов у бій – для нього це була своєрідна прикмета, яка гарантувала, що битва буде переможною

Майор 72-ї бригади імені Чорних запорожців, Народний герой України, лицар ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Андрій Верхогляд, який загинув на фронті у червні минулого року, за життя часто жартував, що наступне військове звання йому вручатиме українська співачка Надя Дорофєєва.

Саме під її трек «Горит» боєць завжди йшов у бій – для нього це була своєрідна прикмета, яка гарантувала, що битва буде переможною. Артистка виконала останню волю загиблого захисника.

У січні герою посмертно надали звання підполковника. Дорофєєва, на запрошення дружини Верхогляда, яка не забула про прохання коханого, приїхала до рідного міста бійця Звягеля, де його було поховано. Там, у родинному колі, і відбулася церемонія вручення погонів, повідомляється в сюжеті ТСН.

Є у нас на війні одна штука. Намічається бій, колона йде, ми дивимося кліп Наді Дорофєєвої «Горит», «Горит русня», воно під це підходило.

 

Послухали «Горит» і бій буде класний, все буде чітко,процитувала слова покійного чоловіка Марина Верхогляд.

А на 27-річчя воїна, яке він святкував на передовій у колі побратимів, друзі організували Андрію відеопривітання від Дорофєєвої. Після цього він переконався, що хоче отримати погони підполковника саме від знаменитості, і розповів про плани дружині.

Артистка не могла відмовити у такому проханні. У Звягелі вона зустрілася з сім'єю загиблого героя, зокрема, із трирічною донькою Верхогляда, яка все ще продовжує шукати тата, хоча вже знає, що він на небі.

Дорофєєва виконала останню волю захисника України, котрому колись записувала привітання з днем народження. На цвинтарі відбулася церемонія вручення посмертного звання підполковника Андрію Верхогляду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень