Надєїн розповів, кому дістануться акції «Вереса» та хто займатиметься аудитом у клубі (ФОТО/ВІДЕО)

А ще про те, коли вперше збереться Наглядова рада

Іван Надєїн. Фото з його сторінки у Фейсбуці.

У Рівному представили членів Наглядової ради ПАТ «Рівненський народний клуб «Верес». Як відомо, до цієї ради увійшли семеро представників акціонерів та незалежних представників.

На цьому етапі в публічного акціонерного товариства є два акціонери: Громадська спілка «Народний клуб «Верес» та Іван Надєїн.

Головний акціонер Іван Надєїн вклав у акціонерне товариство 4,4 млн гривень, громадська спілка – 1,6 млн.

Зліва направо: Ірина Теслюк, Іван Надєїн, Володимир Хомко, Олексій Хахльов, Андрій Біланчук. Фото зі сторінки Івана Надєїна у Фейсбуці.

Вже з наступного тижня акції можна буде придбати, повідомив президент НК «Верес» і головний акціонер Іван Надєїн:

- Сформована Наглядова рада діятиме до наступної емісії акції. Це максимум 1 рік, або до того моменту, як усі акції викуплять.

 

Я делегував до складу частину людей, інші – це незалежні експерти. Є депутат Рівнеради Мар’ян Года, бізнесмени Юрій Фалко та Андрій Біланчук, громадський діяч та колишній директор «Вереса» Ірина Теслюк. Їх делегував я.

 

А от представник вболівальників Валентин Ляхов, незалежна особа, його обрали шляхом голосування. Незалежний представник також Павло Єрмілов, він не місцевий, у нього дружина з Рівного. Але Павло, засновник і директор компанії «Epsilon Solution Hungary Kft», проводитиме аудит.

 

Він має досвід членства у деяких наглядових радах в Україні, відповідні сертифікати і найголовніше він має досвід саме у фінансовій діяльності, банківський сектор. Він зараз проживає за кордоном, а це можливість залучити іноземні кошти.

 

А також це можливість презентувати «Верес» на міжнародній арені, як єдиний в Україні клуб, що став приватним акціонерним товариством.

 

У вівторок ми вперше будемо збиратися. Комісія національних паперів та фондового ринку затверджує склад Наглядової ради й ми починаємо продаж акцій. Ми вже зареєстровані як юридична особа. Місцевий реєстратор у Рівному нас зареєстрував, є номер ЄДРПОУ.

 

Сьогодні вартість капіталу – 6 млн гривень. Вартість однієї акції – 100 грн. Ми такою ж вартістю вийдемо в емісію. Вже далі, коли люди зможуть перепродавати акції, то їхня вартість може зростати.

 

Громадська спілка планує роздати по одній акції тим людям, які раніше вкладали по 100 гривень на розвиток клубу. Тобто ці люди будуть першими фізичними особами акціонерами. А вже за рік нові акціонери сформують свою Наглядову раду.

Павло Єрмілов, який нині перебуває в Угорщині, повідомив, що радий співпрацювати з «Вересом»:

- Я до цього працював виключно у сфері фінансів, тому буду займатись спортивним аудитом у клубі «Верес».

 

Сподіваюсь, що після закінчення чемпіонату світу з карантину ми зустрінемось на матчах нашої улюбленої команди.

А от представник вболівальницької спільноти Валентин Ляхов повідомив:

- Я представлятиму вболівальників у Наглядовій раді «Вереса». Займався фотозвітами з поїздок на матчі, а також брав активну участь у благодійних проєктах. Їх ми організовували спільно з клубом.

 

Тож запрошую усіх охочих приєднуватися до нас, вболівальників, на футболі. І, звичайно, спільними зусиллями зможемо реалізувати більше справ.

Ще одним незалежним експертом є місцевий бізнесмен, власник фірми «Фіалка», що займається реконструкцією стадіону «Авангард», Юрій Фалко:

- Я завжди цікавився футболом, тому коли з'явилась можливість, ми підтримували професійний, дитячий та аматорський футбол на Рівненщині.

 

Вважаю, що наша основна мета - щоб «Верес» повернуся у Рівне, на стадіон «Авангард». Нині ми над цим активно працюємо. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень