Начувайтеся: три знаки Зодіаку, які зіпсують ваше життя

З ними важко працювати, дружити та мати романтичні стосунки 

РИБИ

Риби тільки видаються доброзичливими та чутливими. Але при близькому спілкуванні, розумієш, що це не зовсім так. Вони не схильні до відкритих конфліктів, швидше виливати негатив через пасивну агресію.

Будувати дружні чи романтичні стосунки з Рибами буває складно, бо вони реальні маніпулятори, вміють налаштувати всіх проти свого ворога чи змусити людину зробити те, що їм хочеться. Не дивуйтеся, що після сварки з Рибами ваші спільні друзі стануть на їхній бік, навіть якщо ви жертва. 

Риби не відчувають чужих кордонів, але добре знаходять слабкі місця. Від Риб найчастіше можна почути найбільш безтактні запитання та зауваження щодо набраних кілограмів, нового роману та інше. 


ТЕЛЬЦІ 

В першу чергу Тельці  зосереджені на матеріальних благах і їм за це зовсім не соромно. Дуже час у цих питаннях вони перегинають палицю, і видаються навколишнім дуже меркантильними. Вони не охоче скидаються на подарунок колезі, до останнього відтягують повернення боргу і не гребують обговорити, куди пішла кожна копійка в загальному рахунку. Тільці проявляють свою щедрість  лише до найближчих, і то до першої серйозної сварки.

Працювати під керівництвом Тельців - не проста задача. Але знайте, якщо вам лади премію - ви її точно заслужити. Точно. А загалом краще майте менше спільних фінансових справ з Тельцями. 

СКОРПІОНИ

Дуже суперечливий знак, адже у ньому постійно відбувається боротьба добра і зла.  А  страждає від цієї боротьби - друга половинка Скорпіона. По-перше, вони дуже ревниві, і будуть підозрювати коханих у всіх гріхах. Потім будуть зі сльозами перепрошувати, що це було востаннє. А наступного дня робити те саме! Їх треба або приймати такими як вони, або розійтися і більше ніколи не зустрічатися. 

Зірки не радять ображати Скорпіонів, тому що їх знак вважається наймстивішим.

Не думайте, що кара минула, якщо ви перейшли Скорпіонові дорогу і за цим нічого не було. Скорпіони, знаються на тому, що таке холодна помста і вичікують цього моменту інколи десятиліттями. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень