Набір добровольців до «Гвардії наступу»: Жінки обирають найважчі посади

Вони хочуть бути артилеристами й кулеметниками

В Україні вже майже повністю сформували підрозділи «Гвардії наступу». Серед охочих є багато жінок, повідомив пресофіцер бригади «Червона Калина» Микола Коваль.

Багато людей приходить, і майже вже завершується кампанія, і вже бригади майже укомплектовані. І кожного дня люди приходять і вже знають, що кампанія закінчується. Усе більше добровольців подають заявки, але, на жаль, не всі проходять, – повідомив Микола Коваль.

«Гвардії наступу» потрібні люди із сильною мотивацією, витривалістю, психологічною стійкістю та бажанням учитися. За його словами, добровольцями зголошуються різні люди, різного віку і статі.

Приходять ті, які мають досвід, і без досвіду. Жінки нарівні з чоловіками проходять відбір і підготовку, тому що у нас гендерна рівність. І вони самі хочуть, щоб усе робилося нарівні. Чоловіків приходить більшість, але жінок достатньо. І вони обирають найважчі посади. Тобто вони не обирають кухаря чи зв'язківця. Вони обирають кулеметника, артилериста, хочуть у піхоту йти, – каже Микола Коваль.

Джерело: Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень