На зустрічній смузі і п’яна: велосипедистка зіткнулася з ВАЗівкою (ФОТО)

ДТП на Рівненщині

На Млинівщині у ДТП травмувалася велосипедистка. Повідомлення про автопригоду у селі Підгайці до поліції надійшло близько 23-ї години вчора.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 51-річний млинівчанин, водій «ВАЗ 21096», рухаючись у напрямку селища Млинів, зіткнувся із 34-річною велосипедисткою, мешканкою Дубенського району, яка рухалася назустріч тією ж смугою.

Унаслідок ДТП жінку госпіталізували у реанімацію

із політравмою,  забоєм головного мозку, черепно-мозковою травмою, переломом плечової кістки та в стані алкогольного сп’яніння.

Медики оцінюють її стан як важкий.

Слідчі встановлюють усі обставини ДТП. Автомобіль доставили на територію Млинівського відділення поліції. Його водій, за результатами освідування, був тверезий.

Поліцейські тим часом нагадують усім громадянам, що велосипедист на дорозі - повноправний учасник дорожнього руху.

Він зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху, зокрема не керувати двоколісним транспортним засобом у стані сп’яніння. Маневри велосипедиста на проїжджій частині мають бути передбачуваними та зрозумілими для інших учасників дорожнього руху.

Велосипед має бути укомплектований світловідбивачами (катафотами): спереду — білого, по боках — жовтогарячого, позаду — червоного кольору.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень