На заробітки поки не поїде: біля Рівного була погоня зі стріляниною (ФОТО/ВІДЕО)

У ДТП постраждало троє осіб

Двоє поліцейських потрапили до лікарні через нічну погоню зі стріляниною поблизу Рівного.

Близько третьої години ночі чотири екіпажі патрульної поліції переслідували автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації, водій якого створював аварійні ситуації. Утікаючи, водій «BMW» протаранив два службові автомобілі: «Toyota Prius» і «Mitsubishi Outlander». Тож, аби зупинити зловмисника поліцейські застосували вогнепальну зброю, розповів очільник патрульної поліції області Сергій Мерчук:

Працівники поліції здійснили сім пострілів по колесах. Потім осіб, які були у BMW затримали. Пасажиру і патрульним легковика надали медичну допомогу. У поліцейських діагностували закриті черепно-мозкові травми та забої колін, бо спрацювали подушки безпеки.

За кермом був 32-річний житель села Вітковичі Березнівського району.  Він керував автомобілем напідпитку - алкотестер показав 1,62 проміле алкоголю. До того ж у водія був озброєний, зазначив речник Нацполіції області Антон Крук:

Працювали експерти. Вони вилучили стартовий перероблений пістолет на який не було ніяких дозволів. також вилучили й набої до цієї зброї. Все відправили на експертизу, яка встановить чи не фігурує ця зброя у інших злочинах. 

Антон Крук повідомив, що автомобіль BMW був на литовській реєстрації. Самого правопорушника до кримінальної відповідальності не притягували, однак за керування автомобіля на підпитку його лишили права керування транспортними засобами. Водій 1986 року народження офіційно не працює, їздить на заробітки у Польщу та Росію.

Під час слідчих дій поводив себе спокійно, навіть на місце пригоди викликав свого адвоката.

Водія затримали. За фактом опору та насильства щодо працівників поліції слідчі розпочали досудові розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень