На Зарічненщині затримали митників-хабарників (ФОТО)

В СБУ повідомили деталі спецоперації

Йдеться про митинй пункт «Прикладники» у Зарічненському районі. На хабарі затримали заступника начальника та інспектора цього пункту. Деталі розповідає речниця СБУ в області Інна Іллючок:

Правоохоронці встановили, що посадовці вимагали гроші за безперешкодне переміщення товарів широкого вжитку через державний кордон України. За оперативною інформацією, середній розмір «данини» за одиницю товару становив вісімдесят доларів США. Співробітники СБ України задокументували декілька фактів отримання митниками неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали зловмисників на робочому місці, коли ті отримували 80 доларів та 2,4 тисячі гривень хабара.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень