На замітку рівнянам: 10 речей, які не можна зберігати вдома

Деякі речі, згідно з народними прикметами, можуть негативно позначатися на здоров’ї людей і благополуччі сім’ї

Старий одяг

Не варто зберігати в будинку старі речі, в надії, що вони коли-небудь знадобляться. Якщо вони пролежали рік і до них так ніхто і не доторкнувся, то так буде і надалі.

Вони збирають пил і негативну енергетику.

Тріснутий посуд

Надщерблені тарілки та чашки не можна подавати на стіл. Битий посуд, за прикметами – це одна з найбільш небажаних речей, які не можна тримати вдома.

Дзеркало з тріщинами

Тріснуте дзеркало приносить негатив у дім. Вважається, що дзеркало – це портал в інший світ.  Поки дзеркало ціле, воно не несе в собі негативу.

Але варто тільки йому розбитися, його негайно потрібно викинути.

Похмурі картини

Пейзажі, що зображують повалені, мертві дерева. У квартирі, прикрашеній такими зображеннями, буде панувати нервозність і негатив.

Сухий очерет

Сухий очерет в квартирі віщує вдівство, смерть або тяжку хворобу когось із близьких.

Поламана техніка

Поламана велика побутова техніка типу пральних машин та холодильників часто не викидається, а пристосовується під тумбочки і підставки. Звичайно, такі імпровізовані меблі допомагають заощадити гроші, але загальна енергетика будинку від подібних «мешканців» серйозно програє.

Це ж стосується і старих комп’ютерів, ноутбуків і телефонів, від яких теж бажано вчасно позбуватися.

Макулатура та пляшки

Ці речі привертають в будинок злидні і сімейні сварки. Тому непотрібну макулатуру і пляшки слід здавати в приймальні пункти вторинної сировини або викидати. 

Останки живих істот: опудала, шкури, роги 

Прикмети стверджують, що не можна зберігати навіть порожні раковини молюсків, які ми так любимо привозити з півдня. Вони несуть в собі негативну інформацію і можуть нашкодити людям, провокуючи проблеми зі здоров’ям.

Старі віники

Цей предмет варто регулярно оновлювати, оскільки прикмети стверджують, що використання старого пошарпаного віника обіцяє безгрошів’я, злидні і хвороби.

Одяг та взуття померлих людей

Не потрібно тримати в будинку речі, які колись носили покійні нині родичі або близькі вам люди. Краще їх роздати тим, хто потребує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень