На залізничному вокзалі у Рівному кіоск пограбував ігроман

Викрадені гроші він відразу програв

Перебуваючи на іспитовому строку, 18-річний молодик учора, 8 жовтня, скоїв чергове кримінальне правопорушення.
 
На Привокзальному майдані обласного центру він обікрав кіоск. Про цей випадок ми писали тут: У Рівному пошкодили торговий кіоск (ФОТОФАКТ)
 
Близько восьмої ранку пошкоджені ролети виявив власник, 44-річний рівнянин, та одразу повідомив до поліції.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа із приміщення кіоску викрала харчі та гроші в сумі 250 гривень.
Зі слів підприємця, сума завданого збитку становить понад чотири тисячі гривень.
 
У результаті проведених оперативних заходів працівники карного розшуку вже за кілька годин виявили крадія, який, зайшовши до найближчого магазину, саме пропонував купити у нього овочі і фрукти.
Зловмисник, 18-річний житель обласного центру, зізнався, що товар він украв, а гроші встиг програти в ігрових автоматах.
За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочину.
Поліцейські з’ясували, що 18-річний рівнянин перебував на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів та вчинення розбійного нападу, за що суд призначив покарання з іспитовим строком.
За вчинену крадіжку йому загрожує до шести років позбавлення волі
Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень