На яких дешевих авто їздять найбагатші люди світу (5 ФОТО)

Скромність чи жадібність?

Скромних мільйонерів багато. За приклад часто наводять засновника IKEA Інгвара Кампрада, який до останніх днів користувався старим універсалом Volvo 240 і нерідко їздив на метро.

Втім, він такий не один…

Джеф Безос (засновник Amazon, капітал - $ 150 млрд)[media=181932]
Джеф давно мільйонер, проте він ще довго користувався скромним купе Honda Accord 1996-го року. І називав його досконалою машиною.

Уоррен Баффет (інвестор №1 у світі,  капітал - $ 84 млрд)[media=181934]Мільярдер відомий своїм скромним способом життя. Наприклад, він довго їздив на старому Lincoln TownCar з номером Trifty (ощадливий). Зараз, правда, Баффет використовує більш сучасний Cadillac XTS 2014-го року, хоча це все одно далеко не найдорожче авто.


Ларі Пейдж (Співзасновник Google - $ 55 млрд)[media=181933]Ларі Пейдж вже не один рік користується гібридом Toyota Prius. Хоча у нього є і Porsche 911, і Tesla.


Марк Цукерберг (засновник Facebook, капітал $ 66 млрд)[media=181936]У гаражі Цукерберга є і ексклюзивний суперкар Pagani Huayra, але його щоденне авто - Volkswagen Golf GTI. Раніше також їздив на Acura TSX і Honda Jazz


Джек Ма (засновник Alibaba Group, капітал $ 41 млрд)[media=181935]Джек підтримує китайського автовиробника. Його не раз бачили за кермом кросовера Roewe RX5.

За матеріалами firstgear.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень