На вулиці Рівного – обірваний провід. Чи не згасне через нього ще одне дитяче життя? (ФОТО)

Його помітили на вулиці Квітки-Основ’яненка

Наші читачі надіслали в редакцію фото обірваного провода, який звисає надто низько. І запитують:

Нещодавно у Рівному на вулиці Київській загинув 8-річний хлопчик, який взявся за оголений електропровід, який висів на вулиці. Чи не може таке ж трапитися і на вулиці Квітки-Основ'яненка?

Втім, речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова заспокоїла, що цей провід небезпеки не несе:

Це радіопроводи, що належать «Укртелекому». Вони - без напруги, загрози життю та здоров’ю не несуть. До слова, опори також не є власністю «Рівнеобленерго» і належать «Міськсвітлу», хоча і мають сумісну підвіску «Рівнеобленерго».

 

Наші фахівці виїжджали на вул. Квітки-Основ’яненка та Хвильового. Попри те, що мережі не належать «Рівнеобленерго», наші працівники їх по можливості закріпили.

 

Дуже вдячні за пильність авторам фото.

Алла Ліхачова закликала у випадку виявлення пошкоджених, обвислих електропроводів негайно повідомляти до районів електричних мереж та до кол-центру «Рівнеобленерго» за номером 694-298. І пообіцяла негайно усувати пошкодження, якщо це мережі «Рівнеобленерго», встановлювати власників, повідомляти їм про проблеми з мережами та необхідність доведення їх до належного стану.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень