На Волині зі стрільбою затримували контрабандистів

Вчора, 21 жовтня, пізно ввечері, в ході прикордонної операції правоохоронці затримали групу осіб на автомобілях, які мали наміри незаконно перемістити через державний кордон до Республіки Білорусь контрабанду м’яса, повідомили в ДПСУ.

Їх виявили військовослужбовці відділу «Тур» Луцького прикордонного  загону. Під час затримання прикордонникам довелося застосувати зброю.

Після підтвердження інформації про рух поблизу кордону транспортних засобів, група реагування вирушила на затримання. На вимогу зупинитись водій позашляховика не відреагував та, небезпечно маневруючи, продовжив рух. Не зупинила правопорушників і попереджувальна стрільба прикордонного наряду вгору. Тільки після пошкодження коліс головного транспортного засобу колона зупинилась.

Затриманими виявились 38, 32 та 17-річні мешканці районного центру Ратне Волинської області. Документів на «Мітсубісі Паджеро», який був вщент завантажений м’ясом, «Фольксваген Т4» та «Мерседес Спрінтер» у цих осіб на момент затримання не виявилось.

Наразі триває розбір всіх обставин правопорушення та встановлюється коло причетних осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень