"А чи не сон це?" - у Рівному триває виставка

На ній представлені роботи Наталії Дейнеки та її учнів

Виставка триватиме до 14 жовтня 2015 року у галереї "Євро-Арт" за адресою проспект Миру, 4.

В експозиції представлені фантазійні композиції на теми материнства, України, навколишнього середовища та всесвіту. Усі роботи різножанрові за характером — це портрети, пейзажі, натюрморти та інше.

На виставці презентовано 22 картини Наталії Дейнеки та 32 роботи її вихованців із дитячої художньої студії "Зуза". Роботи написані упродовж двох останніх років. Виставка проводиться у рамках проекту галереї європейського живопису, який стартував минулого року під назвою "Євро-Арт" для талановитих".

Наймолодша група дитячої художньої студії "Зуза", де викладає Н. Дейнека, представляє здібних малюків віком 4–7 років, що полюбляють експериментувати кольором та своїми фантазіями. Наталія завершує здобувати художню освіту і також у своїх роботах на полотні та склі використовує наївно-прекрасні сюжети. Ось чому виставка під назвою "А чи не сон це?" є мистецькою спробою поєднати дитячий та дорослий світи, виявити спільні художні координати світогляду, поринути у загадковий світ сновидінь та уявлень.

Нагадаємо, сьогодні у Рівному - перша арт-лекція художника Іваненка. А на Покрову, 14 жовтня, у Рівному відбудеться міжнародний фотовернісаж. На заході буде багато фотографів зі всієї України, насичена культурна програма, живі скульптури, вітання артистів, лотерея «Фортуна на Покрову» для усіх, хто з фотоапаратом, та фірмовий «торт на Покрову».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень