На скандального власника мастифів подали до суду

Зробила це міська влада, оскільки вчора один із собак скандально відомого в місті Юрія Бойка покусав 66-річного жителя вулиці Костромської

Сьогодні зі скаргою на такий випадок та на діяльність Бойка до міського голови Рівного Володимира Хомка прийшли люди. Мер пообіцяв вжити заходів:

Порушена кримінальна справа по факту покусу і цим займається зараз місцева поліція. Але разом з тим, міська влада подала до суду на пана Бойка, щоб заборонити йому цим займатися. 21 липня, на сесії, ми приймемо рішення про заборону утримання таких собак або їх розплідників на території міста Рівного.

Проте, в поліції відзначають, що наразі кримінальне провадження ще не порушене, бо з’ясовуються деталі та обставини події. Нагадаємо, що вже не вперше у Рівному виникають скандали навколо розведення рідкісної породи собак. Адже екс-керівник рівненського радіозаводу Бойко облаштував розплідник мастифів на території підприємства, через що мешканці навколишніх багатоповерхівок навіть виходили на акцію протесту

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень