На сесію Рівнеради принесуть... світлофор  (ФОТО)

Та вимоги, з підписами сотень рівнян, які підтримує депутат Мар’ян Года

Фото - ГО "Час дій"

Понад п’ять сотень рівнян висловились за облаштування світлофора у районі пивзаводу.

Аби привернути увагу до цієї проблеми на розі вулиць Соборна та Петра Могили встановили муляж світлофору.

Так активісти звертають увагу на проблемний нерегульований перехід, що створює незручності учасникам дорожнього руху. Аби на найближчій сесії Рівнеради гроші на облаштування світлофора виділили, активісти під цим муляжем збирали підписи.

Фаді Кхатер, ГО "Час дій"

Говорить співголова громадської організації «Час дій» Фаді Кхатер:

- За дві години нам вдалось зібрати понад 500 підписів.

 

Саме встановлення світлофора на пивзаводі в першу чергу сприятиме безпеці руху пішоходів, серед яких багато школярів. Адже поблизу знаходиться школа.


Свої вимоги з підписами активісти готові принести на сесію Рівнеради 12 грудня.

Мар'ян Года, депутат Рівненської міської ради

Зауважимо, це питання неодноразово розглядала комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху в Рівному на запит місцевого депутата Мар’яна Годи:

- Комісія дала позитивний висновок і прописала, що на розі вулиць Петра Могили та Соборної треба регульований світлофорний об’єкт.

 

Це дозволить розв'язувати проблеми із заторами у цьому раціоні, там пішоходи ідуть потоком через Соборну, і там багато машин. Трафік великий. Тобто потерпають і одні, й інші.

 

Але коли стоїть питання, на що виділити гроші: на встановлення світлофора чи реконструкцію нічного освітлення кількох нерегульованих пішохідних переходів або, скажімо, на закупівлю інсуліну, то я обираю другий варіант.

 

Я тримаю цю ситуацію на контролі,  як тільки з’явиться найменша можливість виділити кошти на встановлення світлофора на перехресті Соборної та Петра Могили, він буде там стояти.

Нагадаємо, комунальники розробили проєктну документацію на облаштування світлофора у районі пивзаводу. Йдеться про понад півтора млн гривень, які досі не передбачили у бюджеті.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень