На Сарненщині продавці затримали грабіжника (ФОТО)

Сталося це в неділю, 27 листопада, у магазині в селі Люхча

Покупець, що зайшов до магазину, скориставшись відсутністю за прилавком продавця, забрав із каси гроші. Однак втікти з місця злочину не встиг. Витягнув гроші з каси чоловік, коли дві працівниці торгового закладу допомагали іншому покупцеві вибирати посуд. Загалом там було 1 500 гривень. Далі ситуацію коментує прес офіцер поліції Марія Юстицька:

Продавчині, запідозривши неладне, кинулися самотужки затримувати злодія, якому вдалося вирватися на вулицю і сісти в таксі. Однак жінкам разом із іншими покупцями вдалося витягнути крадія з авто і передати поліцейським.

Зловмисником виявився 30-річний житель Сарн. Чоловік перебуває на обліку як споживач наркотиків і до того ж неодноразово мав проблеми із Законом. Його затримали, нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень