На Сарненщині два місяці тому зник хлопець. Історія матері

Його досі шукає поліція

На Рівненщині розшукують хлопця, який зник майже два місяці тому. 19-річний Максим Одарчук поїхав з дому на мотоциклі ще 6 жовтня.

Скриншот зі сторінки кузини Максима, яка поширила пост про його зникнення у Facebook.

Він мешкав у селі Тинне, що на Сарненщині. Мати зниклого хлопця Тетяна досі чекає на сина. Жінка розповіла про обставини зникнення Максима. За день після зникнення юнака бачили в Черкасах:

Прикмети зниклого хлопця є під історією.

Далі розповідає мати зниклого Тетяна Одарчук. Текст редакції ми виділили жирним шрифтом:

Він орав поле. Дзвонить до мене і каже: «Мам, кінчається солярка. Якщо ви підвезете, то я ще на одне поле поїду.»

Я вийшла з роботи. Побачила, хлопці знайомі їхали. Я їх спинила, купила тої солярки, дала хлопцям, і вони на мопеді й поїхали.

Я ще кілька годин пробула на роботі, як прийшла додому – дивлюся – солярка стоїть на ґанку, трактор у дворі, а Максима немає.

Питаю в чоловіка, де Максим, чому він не орав друге поле? А він мені: «А я що, знаю? Приїхав, поставив мовчки трактора, одягнувся в нове, сів на мотоцикл і поїхав. Нічого мені не казав. Ну як поїхав. Ну 19 хлопцю ж років. Як треба, то й приїде». До вечора його немає. Гудки йдуть, він не бере слухавки.

Десь о пів на 12 ночі набираю я його знову, піднімає хтось слухавку. Я не встигла слова сказати, а мені грубо кажуть: «Не переживай, скоро буду».

Я сіла, і кажу до чоловіка: «Міш, це не Максима голос». І взагалі не можу пригадати, коли він до мене вжитті міг сказати на «ТИ».  Можливо, напідпитку був, але голос взагалі не його.

Чоловік попросив себе не накручувати. Лягли спати. Минає ніч – Максима немає. Минає день – телефон вже поза зоною.

Починаємо питати, де можемо. Він в технікумі в Сарнах вчився. Дізналися, що він там був у гуртожитку з хлопцями.

Думали, що загуляв і на наступний день приїде. Але не приїхав. І тільки зараз нам вдалося дізнатися, що десь 7 жовтня його бачили в Черкасах.

Черкаси.

Його там дівчина була. Вона сюди в Тинне приїжджала. За її словами було так - дзвонить якийсь номер. Підіймає вона слухавку, а він і питає: «Віка, ти де? Бо я в Черкасах. – А вона йому відповідає, - Чому ти в Черкасах? Ми вже там не живемо. – Він каже,  - Ага, ну то добре».

Вони перенабрали той номер. Слухавку підняв інший чоловік: «Дивіться, я не знаю, де той хлопчина. Підійшов до мене. Попросив подзвонити, бо в нього розрядився телефон.

Я йому дав, він переговорив з кимось, засмутився,  і запитав, де можна переночувати. Я йому показав, куди йти, де готель близько. Ну він і пішов».

Ну Віка з мамою попросили чоловіка, чи не може він хлопця наздогнати. Подумали, що могли б допомогти знайти йому, де переночувати.

Але чоловік сказав, що вже не знає, куди хлопчина пішов. У підсумку, Віка його не бачила, лише чула. За описом того чоловіка, це точно був Максим. І Віка знову ж таки впевнена, що говорила саме з Максимом.

Тетяна Сидорчук дізналася, що її син зідзвонювався з дівчиною згодом. Каже, тижні через два. Утім, скільки точно минуло часу, не пам’ятає.

Це останнє, що вона чула про Максима. Нині його місцеперебування невідоме. Поліцейські продовжують пошуки.

За описом матері, Максим Сидорчук поїхав з дому після обіду. Одягнений був у чорну безрукавку з коричневими вставками. Можливо, зараз змінив одяг. 

У схожій жилетці може бути й Максим. Лише з коричневими плечами та коричневим обідком біля капюшона.

Поїхав на мотоциклі марки Lifan. Світло-зеленого кольору.

Lifan зеленого клольору. Схожий може бути у Максима.

Мати припускає, що Максим міг продати мотоцикл, аби доїхати до Черкас.

Скриншот зі сторінки кузини Максима, яка поширила пост про його зникнення у Facebook.

Якщо ви випадково побачите особу з подібними прикметами на вулиці - телефонуйте 102, або на номер матері Максима Тетяни Одарчук - 0986694735. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень