На Рокитнівщині загинув мотоцикліст

За попередньою інформацією у Блажові зіштовхнулися мотоцикл та мінітрактор

Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні, 11 червня, близько 17-ї години. Внаслідок ДТП загинув 35-річний житель села Блажове Рокитнівського району, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Рівненській області.

Поліцейські встановили, що чоловік, керуючи мотоциклом «Bird», рухався вулицею Соборна села Блажове. За попередньою інформацією, він допустив зіткнення із мінітрактором "Xingtai ХТ-244", який виїжджав з другорядної дороги.

Від отриманих травм водій мотоцикла помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Транспортні засоби доставлені на територію Рокитнівського відділення поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень