На Рівнещині в ДТП травмувалися троє людей. Серед них - дитина

Напередодні зранку

Автопригода сталася на Дубровиччині о 10 ранку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля BMW Х5 на іноземній реєстрації, 30-річний житель Дубровиці, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Citroen Nemo під керуванням 25-річної жительки села Золоте.

Унаслідок ДТП травми отримали водій та двоє пасажирів автомобіля Citroen, яких доставили до місцевої лікарні.

 

Водійка отримала закриту черепно-мозкову травму, політравму, струс головного мозку, гематому ока, перелом ліктя і численні садна. Жінку госпіталізували у травматологічне відділення медзакладу

У 28-річної жительки цього ж села діагностували садна лопатки та плеча. У її 10-річного сина - садна лоба. Обох після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

Водій позашляховика і ще двоє його пасажирів у ДТП не постраждали. В обох кермувальників відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. Транспортні засоби вилучили.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень