У Рівному на ринку була різанина

На очах у людей

У Рівному на ринку чоловіка вдарили ножем у живіт. Інцидент стався напередодні в обідню пору на вулиці Шевченка. Невідомий чоловік на очах у людей вдарив ножем 42-річного квасилівчанина. Очевидці відразу викликали поліцейських, розповідає прес-офіцер Нацполіції у Рівненській області Ольга Ангелова:

Поліцейські на місці події з’ясували, що о 12.20 при вході на територію продуктового ринку на вулиці Шевченка між 42-річним жителем селища Квасилів та невстановленим поки молодим чоловіком раптово виник конфлікт, під час якого невідомий ножем вдарив квасилівчанина.

Чоловіка з проникаючим пораненням черевної порожнини госпіталізували до Рівненської обласної лікарні. За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці розпочали досудове розслідування. Зловмисника наразі розшукують.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень