На рівненського військового Сергія Стрільця чекає доля Савченко, - юрист

Правозахисники безсилі у відстоюванні його прав

Президія Рівненської облради звернулася до Президента, Уряду, Генпрокуратури, міністра МВС та Міноборони і до Вищої ради юстиції щодо викрадення Сергія Стрільця. Юрист Стрільця Олег Раджабов обурений, адже, з його слів, кваліфіковані правозахисники не мають змоги захистити рівненчанина:

 

 

- Група невідомих осіб приїхала повторно в місто Рівне, зухвало його вкрали. Є свідки, які бачили, що приблизно о 16:00 четверо чоловіків проти волі Сергія Стрільця втискували його в машину. В 4 години ранку він вже був в Сватово. На сьогоднішній день він знаходиться під вартою. Я не знаю, яким чином ми можемо ще вплинути на цю ситуацію, блокуються будь-які дії юристів, адвокатів, і в подальшому ця справа може зайти в такий кут, що ця людина буде викрадена як Савченко і вивезена з Луганщини на ту сторону (в Росію).

 

Між тим, більше запитань у обласних депутатів виникає до місцевих правоохоронних органів, адже вони продемонстрували повну бездіяльність в цій ситуації. Звіт правоохоронців депутати вирішили заслухати, разом з тим, звернутися до Президента з проханням поновити рівненчанина на службі в Збройних силах, та повернути йому військове звання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень