На Рівненщину доставили понад 38 тисяч ПЛР-тестів

Ще 1,5 тисячі – раніше закупив лабораторний центр

Фото ілюстративне

Рівненщина отримала 38 тисяч ПЛР-тестів для діагностики коронавiрусу.

Це набори реагентів для виявлення коронавірусу, які надійшли в область як гуманітарна допомога, повідомив на своїй сторінці у фейсбук голова ОДА Віталій Коваль..

Очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль

На Рівненщину доставили 450 реагентів китайського виробництва, які розраховані на 21,6 тис. тестів і ще 165 - вітчизняного виробництва, яких вистачить на 16,5 тис. тестів.

Крім того, 15 наборів для ПЛР-діагностики COVID-19 корейського виробництва напередодні закупив обласний лабораторний центр. Цього вистачить ще на 1,5 тис. тестів.

Нагадаємо, що у Рівненській області дослідження на COVID-19 роблять в  обласному лабораторному центрі та обласному центрі громадського здоров’я. Також до тестування залучають спеціалістів та обладнання обласних перинатального та діагностичного центрів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень