На Рівненщині знову створили індустріальний парк на тому ж місці

Років 15 тому його уже створювали

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль підписав розпорядження про створення індустріального парку Rivne industrial park. Він розміщений на території Малолюбашанської територіальної громади.

Варто зауважити, що індустріальний парк на тому ж місці уже створювали на Рівненщині зусиллями екс-голови Рівненської ОДА Віктора Матчука. І мета була та ж сама – залучення інвесторів. Про його перспективність говорили доволі багато, однак тоді з інвесторами не вийшло, й індустріальний парк залишився лише на паперах - на стадії документального оформлення.

За роки, що минули відтоді, в Україні зареєстрували 47 індустріальних парків. Пакет документів про наш парк надіслано до Мінекономрозвитку України, яке протягом місяця має прийняти рішення про його внесення до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

Заступник голови ОДА Сергій Гемберг вважає, що в такому разі парк матиме перспективи стати нарешті діючим та отримати фінансування на облаштування інфраструктури.

Індустріальний парк «Rivne industrial park» розташовуватиметься на території Малолюбашанської громади. Загальна площа - 125,1 гектара. Функціональне призначення – розбудова сучасного виробничо-промислового комплексу з інженерно-транспортною інфраструктурою, складськими та адміністративними приміщеннями.

За словами Сергія Гемберга, сьогодні в Європі скорочують виробництво. Тож інвестори шукають нові ринки для перенесення своїх заводів та підприємств. Тепер наша область має можливість запропонувати інвестиційно привабливу територію – Рівненський індустріальний парк просуватимуть серед іноземних інвесторів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень