На Рівненщині громадянин Молдови збив дитину фургоном

У хлопчика черепно-мозкова травма та зламаний ніс

Поблизу села Горбаків на регульованому пішохідному переході під колеса фургона потрапив 13-річний місцевий житель. Інцидент стався в обідню пору 14 січня. 

За інформацією слідчо-оперативної групи, 22-річний громадянин республіки Молдова, керуючи «Volkswagen Caddy», не врахував безпечної швидкості руху через, що на слизькій дорозі автомобіль занесло на пішохідний перехід. У цей час на дозволений сигнал світлофора проїзну частину перетинав 13-річний хлопчик.

Дитину з місця події забрала швидка медична допомога, яка доставила його у центральну районну лікарню. В потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом кісток носа.

Водій за результатами медичного обстеження був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень