На Рівненщині жорстоко труять тварин

І вже не перший рік

У Квасилові, поблизу Рівного, впродовж останнього місяця зафіксували декілька випадків отруєння бродячих псів. Тварини здихають у дворах багатоповерхівок, де граються діти.

Про такі випадки зоозахисників повідомили місцеві мешканці. Вони стверджують, що у Квасилові діє догхантер –  це людина, яка свідомо знищує собак і для якої важливо, щоб її жертви мучилися перед смертю.  Хоча, за словами квасилівчан, є вірогідність того, що селищна рада Квасилова не може знайти іншого способу вирішення проблеми із бродячими собаками, тому труїть тварин.

Рівненський зоозахисник Алла Лосік каже, що тварин можна здати у рівненський притулок, проте за допомогою ніхто із селищної ради не звертався:

Ні селищний голова, ні будь-хто інший з квасилівської влади до нас не зверталися. Хоча сама я маю велике бажання допомогти.

 

Собак у Квасилові систематично труять уже протягом двох років. Хто це робить? Існує три версії. Перша і найбільш вірогідна – усе відбувається за згодою і під наглядом селищної ради. Друга – у Квасилові існує група неадекватних, хворих людей, так званих догхантерів, які мають постійну потребу вбивати. І, нарешті, третя – незадоволені мешканці селища труять собак самостійно.

 

Точно знаю, що один догхантер у Квасилові є. Це хлопчина. Сусіди вже неодноразово його на цьому ловили, подавали заяву до поліції, але жодної відповідальності за свої дії він так і не поніс.

Анна Лосік каже, що вбивство тварин ніколи нічого не вирішувало і не вирішить. Тож влада повинна більш цивілізовано підійти до проблеми.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень