На Рівненщині затримали наркозлочинця (ФОТО)

У поле зору правоохоронців житель Квасилова потрапив ще майже три роки тому

У 2015 році в поліції відкрили кримінальні провадження одразу за трьома статтями: за незаконні зберігання, виробництво, виготовлення, придбання наркотичних засобів, прекурсорів та обладнання для їх виготовлення.

Під час санкціонованого обшуку в серпні 2015 року за місцем проживання жителя Квасилова правоохоронці виявили та вилучили прекурсор — соляну кислоту, колбу із залишками псевдоефедрину, скляний зворотний холодильник та трубки із нашаруванням метамфетаміну.

За наявності достатніх доказів у вчиненні кримінальних правопорушень було підготовлено повідомлення про підозру. Однак через злісне ухилення від слідства та лише за результатами проведених експертиз її вдалося зловмиснику оголосити лише днями.

Поліцейські провели ще один обшук, під час якого у його помешканні виявили 203 мобільних телефони, чотири згортки порошкоподібної речовини білого кольору з характерним запахом ацетону, схожою на метамфетамін, загальною вагою 250 грамів, і ще один поліетиленовий — із залишками речовини кристалічної форми вагою три грами та засоби для вживання та виготовлення наркотичних засобів. До речі, орієнтовна вартість граму метамфетаміну становить понад тисячу гривень.

На момент проведення обшуку 41-річний житель Квасилова та його дружина перебували у стані наркотичного сп’яніння. На вихованні у подружжя — двоє малолітніх дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень