На Рівненщині застрелився багатодітний батько

Уночі 13 червня покінчив життя самогубством 45-річний житель села Тинне Сарненського району, вистріливши собі у груди із гладкоствольної мисливської рушниці. Без чоловіка залишилась дружина, осиротіли шестеро дітей віком від шести до 23 років.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«У неділю уся сім’я пішла на весілля, окрім батька та середньої доньки. Надвечір остання зателефонувала матері і поскаржилась, що батько, будучи напідпитку, поводить себе агресивно. Тож усі повернулися додому та близько 23-ї години лягли відпочивати.

 

Посеред ночі односелець, який прямував до свого обійстя, побачив, що у кімнаті літньої кухні, де останні два роки мешкав господар будинку, світиться світло, тож вирішив зайти. Однак виявив свого товариша на ліжку мертвим», – інформують правоохоронці.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 45-річний житель Тинного вистрілив собі у груди із мисливської гладкоствольної рушниці 12 калібру марки «ІЖ 43». Зброя зареєстрована відповідно до чинного законодавства.

Зі слів дружини, чоловік зловживав спиртними напоями та неодноразово, хапаючись за рушницю, погрожував, що зведе рахунки із життям.

Правоохоронці проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень