На Рівненщині запрацює новий дитячий садочок (+ 8 ФОТО)

«Казка» для дошкільнят з’явиться у селі Злазне, що на Костопільщині

До початку навчального року у селі Злазне, що на Костопільщині,  запрацює новий дитячий садок «Казка».

Заклад розрахований на 60 місць, інформує прес-служба Рівненської ОДА.

Наразі у приміщенні завершується внутрішній ремонт та встановлення сантехніки. На прилеглій території проводять благоустрій. У новенькій модульній котельні монтують сучасну систему опалення. 

«При сільраді на базі місцевої школи функціонує дитячий садок, в якому навчається 73 вихованці. Діти займаються у школі, де їм облаштували приміщення. Садок має лише одну ігрову кімнату та спільний зі школою харчоблок. Тому потреба у новому дошкільному закладі дуже велика», – розповіла голова сільради Тамара Бабич.

Додамо, що будівельні роботи розпочалися у 2011 році. Тоді провели реконструкцію будівлі. Зокрема, демонтували старе та змурували нове двоповерхове приміщення. Також встановили твердопаливну котельню та енерговікна, облаштували покрівлю з металопрофілю.

Загальна вартість робіт складає більше 5 мільйонів 600 тисяч гривень. У 2011 році на об’єкт спрямували близько півтора мільйони гривень із державного бюджету. У минулому році витратили 2 мільйони із державного фонду регіонального розвитку та 200 тисяч гривень з місцевого бюджету. Цьогоріч будівельні роботи фінансували із обласної скарбниці у сумі 1 мільйон 400 тисяч. Решту коштів планують отримати від перевиконання бюджетів.

Зауважимо, що до Злазненської сільської ради Костопільського району входить три села – Злазне, Вигін та Перетоки, в яких проживає майже дві з половиною сотні дошкільнят.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень