На Рівненщині закликають всіх вчителів пройти ТЕСТИ

Згідно з освітньою реформою, яку прийняли у вересні торік

Міністерство освіти планує перепідготувати до вересня понад 20 тисяч вчителів початкових класів, з Рівненської області - понад 900. Усі вчителі, окрім того, що будуть проходити курси підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти, повинні пройти обов’язковий онлайн-курс .

Докладніше про цей онлайн-курс розкаже начальник управління освіти і науки у Рівненській області Григорій Таргонський:

Це старт Нової української школи.

 

Курс є безкоштовним, після проходження курсу вчителі будуть складати іспити і ті, які успішно їх складуть – отримають відповідний сертифікат, який буде слугувати допуском до роботи з першим класом.

За словами Григорія Таргонського, цей онлайн-курс рекомендований усім вчителям, які будуть працювати з першачками – директорам, заступникам, вчителям початкової ланки 2-4 класів, вчителям інших профілів, які можуть викладати і заміняти у 1 класі. Для того, аби вчителі звикали працювати у форматі Нової української школи (НУШ).

Дистанційний курс ознайомить вчителів з новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентністного навчання.

Курс складається з 6 модулів. 

Серед тем – Державний стандарт початкової освіти, методики компетентнісного навчання, інклюзивна освіта.

Окремий блок присвячений нейропсихології: науці, що дозволяє вчителю зрозуміти особливості функціонування мозку дитини, виявити причини труднощів у навчанні та виправити їх.

Під час навчання передбачається виконання різноманітних теоретичних і практичних завдань, результати яких впливають на отримання електронного сертифікату. 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень