За вбивство батька військовий сяде на 7 років

На Рівненщині військовослужбовця засуджено до позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть

21 березня поточного року військовослужбовець Н., перебуваючи у звільненні за місцем проживання у Рівненській області, у стані алкогольного сп’яніння під час побутового конфлікту, що виник на ґрунті особистих неприязних стосунків, наніс тяжкі тілесні ушкодження, несумісні із життям, своєму батьку, що спричинило смерть останнього.  

17 вересня 2015 року Гощанський районний суд Рівненської області виніс вирок, яким військовослужбовця Н. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Військового засуджено до 7 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень