На Рівненщині за день знешкодили 10 боєприпасів

Напередодні у Дубенському районі сапери знешкодили 10 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Боєприпаси неподалік села Мильча у лісовому масиві виявив сільський голова на повідомив про знахідку Службу порятунку «101» та правоохоронців. Докладніше говорить представник прес-служби ДСНС Рівненщини:

– Знахідкою виявились 2 артилерійські снаряди калібром 45 мм часів Другої світової війни.

 

Під час додаткового обстеження прилеглої території, піротехніки ДСНС виявили ще 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм, 3 артснаряди калібром 45 мм, 2 підривники та 2 гранати Ф-1. 

Додамо, що тож ж дня  надвечір 10 боєприпасів піротехніки вивезли у спеціально відведене місце та успішно знешкодили.

Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре наголошує: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером «101» або «102».  Під час виявлення підозрілого предмету, категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень