На Рівненщині з одного випадку педикульозу роздувають скандал

Принаймні офіційно повідомили про один випадок

В школі на Рівненщині спалах педикульозу. Таке повідомлення надійшло до нас від схвильованих батьків. Про проведену у навчальному закладі перевірку розповіла прес-секретар управління освіти області Олеся Стеліга:

Школярі оздоровлювалися у селищі Пуща. Медичною сестрою закладу був виявлений один випадок педикульозу. Дівчинка навчається якраз у Березнівському НВК. Після проведених необхідних процедур та перевірки – ця проблема знята.

За словами Олесі Стеліги, стверджувати, що у навчальному закладі Рокитнівського району був спалах педикульозу – не можна. Адже був одиничний випадок і необхідна допомога надана. Тим паче, школярі періодично протягом навчального року проходять медичний огляд.

Почути думку директора школи не вдалося, на телефонні дзвінки він не відповідає.

31 січня вдалося зв'язатися з завучем навчального закладу. Ось як прокоментувала цю ситуацію Тетяна Баланович: 

Ситуація в школі спокійна. Мені відомо лише про один випадок зараження. До того ж в школі постійно проводять профілактичні огляди.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень