Небезпечні пустощі: на Рівненщині з електроопори зняли травмовану дитину (ФОТО)

З опіками від струму

В селі Бугрин, Гощанського району рятувальники зняли з високовольтної опори 13-річного хлопчика Владислава. Інцидент стався напередодні о 17:15. Про це повідомляють в прес-службі ДСНС області:

4 червня о 17:15 співробітники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Гоща спільно з черговою бригадою енергетиків надавали допомогу по зняттю травмованого 13-річного підлітка Владислава, що висів на високовольтній опорі в селі Бугрин Гощанського району.

 

Дотримуючись усіх мір безпеки, рятувальники та енергетики, знявши потерпілого хлопчика передали його працівникам швидкої допомоги. 

Відомо, що хлопчик був непритомний і з опіками від струму. Наразі обставини інциденту з'ясовуються. Припускається, що причиною нещасного випадку могли стати дитячі пустощі. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень