На Рівненщині виявлено два незаконні авта

Правоохоронці Рівненщини виявили «MERCEDES», свідоцтво про реєстрацію якого містило ознаки підробки, а також «AUDI», що перебуває на території України з порушенням митних правил.

Так, 11 грудня близько 21:00 години в місті Березне працівники поліції зупинили автомобіль «MERCEDES-BENZ S400».

«За кермом транспортного засобу перебував 23-річний місцевий житель.

При перевірці вищевказаного автомобіля за наявними базами було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а номери вузлів та агрегатів не відповідають записам у  відповідній базі», – йдеться в повідомленні Нацполіції Рівненщини.

Цього ж дня, близько 23 години у місті Сарни зупинили автомобіль «AUDI A6». За кермом іномарки перебував 23-річний житель смт. Клесів.

«При перевірці транспортного засобу за наявними базами було встановлено, що легковик на території України не зареєстрований та був ввезений поза митним контролем», – звітують правоохоронці.

Аби не стати власником незаконного автомобіля, працівники поліції рекомендують при купівлі транспортного засобу відразу здійснювати його перереєстрацію у сервісних центрах МВС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень