На Рівненщині відбулися змагання з авіамодельного спорту

Цими днями «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» на базі Млинівської ЗОШ №3 провів відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші).

Цього року 6 команд, 25 учасників з 48 моделями літаків та планерів змагалися за перемогу. Це юні авіамоделісти з Дубенського, Костопільського, Млинівського районів, міст Дубна, Рівного та підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому.

Авіамодельний спорт завжди приваблював дітей своєю видовищністю, а мікроавіамоделі користуються окремою популярністю. Розіграна першість показала, що зросла перш за все якість виготовлення моделей, завдяки використанню нових технологій та матеріалів, що сприяло високим польотним показникам. Змагання мали насичену програму та були сповнені неабиякого запалу, тому справжня спортивна боротьба у кожному класі моделей велась аж до останнього польоту. Приємно констатувати, що у порівнянні з минулим роком кількість команд збільшилась на одну, а також збільшилась загальна кількість учасників, що виступали у особистому заліку.

Переможцями відкритих обласних змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші) стали:

І місце – команда підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому;

ІІ місце – команда Дубенського району ( «Районний Будинок учнівської молоді» Дубенської районної ради);

ІІІ місце – команда м. Дубна (міська станція юних техніків);

ІІІ місце – команда Млинівського району (районний будинок творчості школярів Млинівської районної ради).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень