На Рівненщині вбито учасника АТО

37-річного чоловіка життя позбавив рідний брат


Конфлікт між рідними братами в селі Малинськ Березнівського району закінчився трагічно для старшого з них.

Першого січня пообіді в будинку за місцем проживання брати після святкування Нового року з’ясовували стосунки. Старший із них почав вимагати у молодшого повернення тисячі гривень боргу, в результаті чого зчинилася бійка.

21-річний брат, штовхнувши 37-річного, почав бити його вже лежачого на підлозі, завдавши численні удари ногами та руками. Зігнавши лють, залишив будинок і продовжив новорічне гуляння далі.

Потерпілий, оговтавшись через деякий час, пішов до знайомих. Однак там на порозі будинку знепритомнів. Фельдшер, якого викликали на допомогу, лише констатував смерть чоловіка.

Відповідно до лікарського свідоцтва він помер у результаті закритої травми живота та грудей, ушкодження внутрішніх органів і масивної крововтрати.

21-річний зловмисник наступного дня звернувся із заявою до поліції та зізнався у скоєному. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

З’ясувалося, що підозрюваний раніше судимий за майнові злочини, ніде не працював та проживав удвох із старшим братом. Загиблий — учасник бойових дій на сході країни, - повідомляють з ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень