На Рівненщині у ДТП загинув неповнолітній

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася по обіді четвертого липня поблизу села Борове, постраждав неповнолітній мотоцикліст, а його пасажир від отриманих травм загинув на місці події.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 14-річний житель села Озерці, рухаючись мотоциклом «Viper» по польовій дорозі, не вибрав безпесної швидкості руху, не помітив поперечної канави та допустив падіння. Його госпіталізували до Зарічненської центральної районної лікарні, де медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закритий перелом ключиці. Його 12-річний односельчанин, на жаль, загинув», – зазначають правоохоронці.

Транспортний засіб, який не зареєстрований у встановленому законом порядку, поміщено на штрафмайданчик Зарічненського відділку поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень