На Рівненщині у ДТП втрапив мотоцикліст із пасажиром (ФОТО)

Обоє - у лікарні

Автопригода за участі легковика і мотоцикла сталася учора близько 20:00 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче у Млинівському районі.

У селі Брищі 22-річний водій мотоцикла на іноземній реєстрації, мешканець Дубенського району, рухаючись без увімкнених фар, допустив зіткнення із попутним автомобілем Volkswagen Jetta під керуванням 40-річного жителя села Новоукраїнка, який здійснював маневр розвороту.

Унаслідок ДТП мотоцикліста із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та його 24-річного пасажира - із численними забоями та осадженнями, госпіталізували.

Обидва кермувальники були тверезими.

За цим фактом розпочали досудове розслідування. Транспортні засоби помістили на територію Млинівського відділення поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень