На Рівненщині сусід у бабусі замість горілки вкрав сім тисяч гривень

Пробрався до будинку

Сім тисяч гривень зникли у 84-річної мешканки села Перекалі Демидівського району. Пропажу бабуся помітила не одразу, а лише 14 лютого. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Пенсіонерка розповіла, що проживає в старенькому будинку сама, і пригадує, що у січні виходила з будинку у справах. Підозрює, що саме тоді і було вчинено крадіжку.

 

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 35-річний сусід. Чоловік іноді допомагав жінці по господарству, ніде не працював та полюбляв «заглянути у чарку».

 

Крім того, чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки, злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та порушенням встановлених правил адміннагляду, за що перебував у місцях позбавлення волі.

Житель села Перекалі зізнався, що того дня він слідкував, коли господиня піде з дому. Тоді вийняв старі засуви, ввійшов до помешкання у пошуках алкоголю. Утім, натрапив на банку з цукром, де лежали гроші в сумі сім тисяч гривень.

Всі заощадження зловмисник забрав і пішов до магазину. Свідки теж підтвердили поліцейським, що 35-річний чоловік кілька днів щиро пригощався.

За фактом крадіжки з проникненням у помешкання слідчі Демидівського відділення поліції розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень