На Рівненщині студенти взяли участь у Всеукраїнській акції

Сту­ден­ти-во­лон­те­ри Ду­бенсь­ко­го ме­дич­но­го ко­лед­жу взя­ли участь у ак­ції «Моє міс­то – моя від­по­ві­да­льність», яка про­йшла в рам­ках Всеу­краї­нської ін­фор­ма­ційно-про­фі­лак­тич­ної ак­ції «Від­по­ві­даль­ність по­чи­нається з ме­не».

Учас­ни­ки ви­са­ди­ли сад­жан­ці де­рев на те­ри­торії пар­ко­вої зо­ни «Ост­рі­вок», повідомляє прес-служба Рівненської ради.

Ак­ція щорічна, проводиться для утвердження здорового способу життя. Основними завданнями заходу є:

  • формування відповідального ставлення молоді до свого здоров’я;
  • стимулювання активної участі місцевих громад у суспільному житті;
  • виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
  • обстеження вулиць обласних та районних міст і населених пунктів на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
  • здійснення інформаційно-просвітницької роботи (розповсюдження друкованої продукції: плакатів, буклетів, книг, проведення консультацій тощо);
  • залучення рекламодавців та засобів масової інформації до створення та розміщення соціальної реклами;
  • розвиток партнерських відносин інститутів громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, приватними структурами, громадськими організаціями, засобами масової інформації.
  • Інші завдання, направлені на формування здорового способу життя, можуть розширюватися за ініціативи органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень