На Рівненщині шукають незаконну зброю, боєприпаси і вибухівку

Як пояснюють поліцейські, профілактичні заходи проводять з метою стабілізації криміногенної ситуації

Тож на території Рівненської області проводяться відпрацювання залізничних та автовокзалів, громадських місць, державних доріг міжнародного значення, документування осіб, причетних до незаконного виготовлення, зберігання зброї, вибухівки та боєприпасів, контрабандного їх переміщення.

Також здійснюється інвентаризація зброї та вибухівки на об’єктах дозвільної системи та перевіряється дотримання правил зберігання, перевезення озброєння та технічного стану транспорту, який залучається до цього.

Перевіряють поліцейські й осіб, які перебувають на відповідних обліках (власників мисливської, нарізної, гладкоствольної, травматичної, газової та холодної зброї, раніше судимих, осіб, що перебувають під адміннаглядом тощо).

Так, починаючи із четвертого березня, відколи розпочався практичний етап профілактичних заходів, поліцейські виявили та вилучили три гранати, чотири саморобних пристрої, тротилову шашку та 126 патронів.

За фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочато 18 досудових розслідувань, проведено вісім санкціонованих обшуків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень