На Рівненщині селяни виявили цілий арсенал боєприпасів минулої війни

Друга світова війна продовжує про себе нагадувати

Сьогодні неподалік автодороги між селами Великий Стидин та Малий Мидськ селянами під час проведення земляних робіт було виявлено вибухонебезпечні предмети. Люди відразу повідомили про небезпечну знахідку Службу порятунку за телефоном «101».

Піротехніки аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівненській області, які терміново прибули на місце події, з’ясували, що знайденими боєприпасами є 4 артилерійські снаряди калібром 122 мм, по одному артснаряду калібром 76 мм та 45 мм, а також 6 мінометних мін калібром 120 мм та одна мінометна міна калібром 82 мм (загалом 13 одиниць вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни).

До настання сутінок рятувальники знешкодили 5 боєприпасів (2 міни 120 мм, 1 міну 82 мм, 1 артснаряд 76 мм та 1 артснаряд 45 мм). Так як нормативні документи забороняють проводити розмінування у темну пору доби, остаточне знешкодження виявлених боєприпасів піротехніки ДСНС здійснять зранку 13 грудня. До цього часу вибухонебезпечні «пам’ятки» минулої війни охоронятимуть співробітники поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень