На Рівненщині рятувальники знешкодили понад 20 артснарядів

Напередодні, 14 березня, у Рівненській області знешкоджи 15 артилерійських снарядів калібром 76 мм часів Другої світової війни. Їх виявив лісничий поблизу с. Суськ Костопільського району під час обходу лісового господарства.

Цього ж дня рятувальники знешкодили ще 6 артилерійських снарядів калібром 122 мм часів Другої світової війни. Їх виявив місцевий житель під час прогулянки в лісовому масиві неподалік с. Ходоси Рівненського району.

«В усіх випадках місцеве населення при виявлені вибухонебезпечних предметів виконало всі необхідні правила, завдяки чому вдалося запобігти трагедіям. Однак далеко не всі громадяни знають правила поводження з небезпечними знахідками. Особливо це стосується дітей», – зазначено в повідомленні прес-служби ДСНС Рівненщини.

Зважаючи на вищесказане, рятувальники звертаються до всіх громадян, і насамперед до дітей - при виявлені підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся їх переміщувати в інше місце. Необхідно відразу повідомити про знахідку місцеві органи влади, правоохоронців та найближчий підрозділ Держслужби з надзвичайних ситуацій за телефоном «101». До прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів та, по можливості, забезпечте їх охорону.

Дотримання цих правил збереже не тільки ваше життя, а й життя багатьох інших людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень