На Рівненщині роздержавлять друковані ЗМІ (ПЕРЕЛІК)

Відповідний Проект постанови затвердив Уряд

Чотирнадцять комунальних газет Рівненщини увійшли до Переліку друкованих ЗМІ та редакцій, реформування яких здійснюється під час першого етапу.

Таким чином із 20 газет на Рівненщині, співзасновниками яких є органи влади або трудові колективи, 14 ЗМІ виявили бажання реформуватися у першому етапі.

Це дубенська газета "Замок",

"Володимирецький вісник"

зарічненське видання "Полісся"

рівненська обласна газета "Вісті Рівненщини"

березнівський "Надслучанський вісник"

"Дубровицький вісник"

"Вісник Демидівщини"

"Вісник Кореччини"

"Новини Рокитнівщини"

здолбунівська газета "Нове життя"

млинвський "Гомін"

"Рідний край" (Гоща)

острозьке "Життя і слово"

"Сарненські новини"


Тож, згідно із Законом «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», органи влади і місцевого самоврядування вийшли зі складу засновників чи співзасновників друкованих комунальних ЗМІ.

Після цього засоби масової інформації самостійно функціонуватимуть та формуватимуть редакційну політику. А це в свою чергу сприятиме їхній незалежності та зміцненню свободи слова.

Нагадаємо, що Законом «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» встановлено, що реформування редакцій буде проведено у два етапи. У першому етапі реформуватимуть ті ЗМІ, які подали відповідні клопотання. Під час другого етапу протягом двох наступних років будуть реформовані всі інші друковані ЗМІ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Теги: ЗМІгазети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень