На Рівненщині родина з чотирма дітьми залишилася без даху над головою

Через пожежу

Це сталося вчора ввечері.

Детальніше розповіла представник прес-служби Держслужби надзвичайних ситуацій області Олена Гуменюк:

О 21:30 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу за адресою місто Березне, вулиця Козацька. НА місце події було негайно направлено чергове відділення вогнеборців. Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла у житловому будинку – дерев’яний, критий шифером.

До 22:25 вогонь локалізували, а опівночі –  повністю загасили. За словами Олени Гуменюк, внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття по всій площі будинку та пошкоджено стіни, стелю та домашні речі. Хоч від вогню ніхто не постраждав, але внаслідок пожежі без даху над головою залишилася родина, у якій налічується четверо дітей, одна дитина - хвора на ДЦП.  

Тим часом, у Фейсбуку поширили повідомлення з цього приводу:

Наше Сарни 1 год · Друзі! Це жахливо, коли біда так близько...
Сьогодні це сталося у наших сусідів!
Згорів будинок. Сім'я із 6 людей залишилася без даху над головою. 4 діток (найменшому 9 місяців)! Слава Богу всі живі. Знищено полум'ям багато речей, одяг, домашнє майно... Це суттєві матеріальні втрати для сім'ї, адже жінка наразі в декретній відпустці, а чоловік оформлений по догляду за дитиною-інвалідом.

Тому особисто звертаюся до усіх вас за допомогою. Хто чим може, будь ласка, долучіться 

Банківські картки теж згоріли. Тож додаю номер своєї картки, куди ви можете перерахувати кошти для сім'ї, що потрапила в таку біду ....

5168757343752947. Лісовська Тетяна Василівна.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень