Як на Рівненщині реалізовують транспортно-дорожній хаб

100 км нового покриття на автошляхах Рівненщини планують зробити цього року.

Йдеться про дороги державного значення.

Частину - відремонтують, а деякі відрізки дороги збудують з нуля. Про це повідомив очільник Рівненщини Віталій Коваль. Серед наймасштабніших проєктів — Північна об’їзна біля Рівного.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Напередодні будівництво цього об’єкту перевірив міністр Мінрегіону Олексій Чернишов та голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Зараз триває будівництво першої черги об’їзної, зокрема, шестикілометрової ділянки. Далі відреконструюють 4 км дороги у селі Хотин у напрямку Рівнеазоту. А також буде поточний ремонт покриття від цього підприємства до траси Рівне-Луцьк-Устилуг.

Віталій Коваль зауважив, що будівництво Північної об'їзної дороги розвантажить вулиці Рівного, сприятиме підвищенню безпеки руху та поліпшить екологічну ситуацію у місті.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень