Шість займань в приміщеннях та ще одне спалене авто, або Де на Рівненщині вчора горіло?

Дві пожежі сталися в одному населеному пункті

 

Протягом неділі, четвертого червня, у Рівненській області сталося шість займань, про які повідомили до служби порятунку Рівненщини. Окрім цього, повідомлення про загрозу вогню було й у Рівному. Про це повідомляє прес-служба місцевого управління ДСНС.

Так, вчора, о 6-ій ранку загорілася господарська будівля в селі Верхівськ, Рівненського району на вулиці Молодіжній.

 

О пів на 10-ту в Старому Селі, Рокитнівського району на вул. І.Франка, 15,  в одному із приватних господарств вогнем знищено покриття та перекриття господарчої будівлі.

 

О 10-ій годині в селі Городище, Березнівського району на вул. Миру, 3,  в приватному господарстві вогнем пошкоджено м’які меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку.

 

О 12-45 в смт Мізоч, Здолбунівського району на вул. Гоголя, 11, вогонь пошкодив господарчу будівлю.  

 

Вже пізніше, о 20-ій годині в Мізочі на вул. Острозька, 37/1,  в одному із приватних господарств вогнем знищено 3 тони соломи в тюках.

 

Також о 20-ій в селі Велика Городниця, Млинівського району на вул. Травнева, 56,  в одному із приватних господарств вогнем знищено 3 тонни соломи.

 

В обласному центрі на вулиці Підкови, 17А вчора о 17:45 горів автомобіль. Вогонь пошкодив електромережу панелі приборів та внутрішнє оздоблення салону легкового автомобіля «MERCEDES».

Причина та збитки від пожеж встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень