На Рівненщині продовжують отримувати «теплі» кредити

Позичальники взяли 2700 кредитів на суму понад 45 мільйонів гривень

Майже три сотні жителів Рівненщини отримали відшкодування за «теплими» кредитами із обласного бюджету. Їм компенсували гроші в розмірі 15% річних за кредитами на придбання котлів, енергозберігаючих матеріалів та обладнання. 

Наразі із місцевого бюджету на ці цілі витратили понад 22 тисячі гривень, йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Найжвавіше за відшкодуванням відсотків за «теплими» кредитами із обласного бюджету звертаються жителі обласного центру, Рівненського, Гощанського, Костопільського, Корецького, Березнівського та Володимирецького районів.

"Тим часом, жителі Рівненщини на утеплення свого житла взяли більше 2700 кредитів на суму понад 45 мільйонів гривень. З них майже вісім мільйонів позичальники витратили на купівлю більше 460 котлів, а понад 37 мільйонів пішло на придбання енергоефективного обладнання", - повідомляє прес-служба ОДА.

Також за кредитами звернулися 2 ОСББ. На утеплення своїх багатоповерхівок вони позичили 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, аби отримати кредит на енергоощадні заходи і відшкодування відсоткових ставок із державного та обласного бюджетів, потрібно звернутися до місцевих філій АТ «Державний ощадний банк України», ВАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень